Wooove

Online sales solutions voor vastgoed professionals

Bij Wooove heten we de bezoekers van je website welkom. Als eerste beschouwen we ze als klanten, net als in een goede winkel. De ene klant oriënteert zich, een ander zoekt informatie en weer een ander wil direct tot actie komen. Onze plugins organiseren de ontvangst, registratie en commerciële afhandeling. Zoveel mogelijk geautomatiseerd, maar met een gezonde dosis menskracht en vriendelijkheid. Volledig afgestemd op de projectsite en een moderne klantreis. Geïnspireerd door de belangrijkste webportals.

Dia07

Met Hello & Select verzorgt Wooove de ontvangst en profielverrijking. Bij de start van de verhuur kan de vastgoedmanager of makelaar beschikken over een door Wooove geselecteerd en gewaardeerd bestand kandidaten. Geselecteerd op basis van vooraf gedefinieerde criteria (inkomen, gezinssamenstelling, herkomst, enz) en gewaardeerd op basis van hun woonwensen.

Voor de projecteigenaar betekent dit gedurende het voortraject en “pre-sales” exact inzicht in de directe doelgroep en haar woonwensen.

Met de rapportage uit Wooove zie je de groei en ontwikkeling van de doelgroep, de mate van interesse en kun je onderbouwd met data gerichte beslissingen nemen over marketing, pricing en promotie.

 

Met de start van de verhuur beschikt het fieldsales team (makelaar of vastgoedmanager) over een zeer gericht bestand zodat zij direct de transactie kunnen voorbereiden. Naar keuze on en offline. Een belangrijke efficiency besparing op de inspanningen.

De leads en kandidaten die nu geen transactie wensen, worden zorgvuldig ingezet voor toekomstige activiteiten en enquetes. Dit levert de projecteigenaar inzichten op voor toekomstige projecten en ontwikkelingen, hun directe performance en waardevol klantcontact voor mutatie-woningen of andere projecten.

Natuurlijk kun je Hello & Select uitbreiden met Approve & Rent en de volledige klantreis van je project online faciliteren met Wooove

Ja, ik wil meer weten over Hello & Select!

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.